Aktiviteter på lovet

På skolloven förvandlas hotellet till det bästa familjehotellet. Avslappnad stämning, lyxig miljö. Fullt ös för barnen. Lugn och ro för föräldrarna blandat med lite bus. Här finns aktiviteter för både stora, små och mittemellan.

Sommaren har kommit till Riviera Strand. Semesterkänslan har infunnit sig både på hotellet och utanför i naturen. Hela familjen kan leka och koppla av runt vår stora pool och i de varma japanska poolerna med utsikt över sand och hav. Sveriges längsta strand som ligger några fåtal steg ifrån hotellet blir den perfekta platsen för lek, träning, avkoppling, strandaktiviteter. En underbar skog breder ut sig vid hotellet med plats för massor av skoj. Bekvämare och roliga än så här kan det inte bli!

Aktivitetsklubben Flamingo

På höstlovet, jullovet, sportlovet och påsklovet drar Flamingo och alla ledare igång Flamingoklubben, en aktivitetsklubb där det händer massor av kul för alla åldrar, allt från Flamingogympa till aktiviteter i närområdet. 

Läs mer om aktivitetsklubben

Sportlandet

På höstlovet, jullovet, sportlovet och påsklovet öppnar vi dörrarna till Sportlandet, dit alla barn från 6 år är välkomna. Här får man lov att ha spring i benen och massor av energi. Vem tror ni är bäst i prickskytte? Ledarna drar igång aktiviteter som roar och utmanar i sporter som bordtennis, minitennis, innebandy m.m. Alla aktiviteter i Sportlandet är gratis.

Läs mer om sportlandet

Flamingo Action Club

Flamingo Action Club är de aktiviteter som äger rum utanför hotellet. I samarbete med professionella instruktörer erbjuder en rad fartfyllda familjeaktiviteter som roar både små och stora.
Aktiviteterna sker mot föranmälan i hotellreceptionen.

Läs mer om Flamingo Action Club

På gång