Fullt ös i Sportlandet

Under skolloven öppnar vi dörrarna till Sportlandet, dit alla barn från 6 år är välkomna. Här får man lov att ha spring i benen och massor av energi. Vem tror ni är bäst i prickskytte? Ledarna drar igång aktiviteter som roar och utmanar i sporter som bordtennis, minitennis, innebandy m.m. Alla aktiviteter i Sportlandet är gratis.

I sportlandet är ledare och all utrustning på plats och barnen får möjlighet att prova på olika aktiviteter och sporter, spontant eller i grupp tillsammans med andra barn som finns på plats. Ledare arrangerar spontant gemensamma aktiviteter, tävlingar och lekar för barnen som befinner sig i Sportlandet.

Vill du bara komma förbi, spontanidrotta och kanske utmana dina syskon eller varför inte mamma/pappa/släkten i bordtennis, prickskytte, minitennis, innebandy, minifotboll, bord- och sällskapsspel eller i någon av de andra aktiviteterna som finns – så är du självklart välkommen att göra det.

Hela familjen och vänner boende på hotellet är välkomna till Sportlandetför att aktivera sig tillsammans med många skratt och prestigeladdade familjetävlingar! Barn och syskon under 6 år, är också välkomna i föräldrars eller syskons sällskap, till en egen avskild lek- och pysselhörna eller att tillsammans med föräldrar och syskon prova på de aktiviteter som erbjuds i Sportlandet.

På gång