Hotellområdet

Närheten till naturen är påtaglig och hotellområdets gränser smälter samman med stranden och skogen.

Redan tidigare fanns det ett strandhotell från 1930-talet på samma plats som det nya Riviera Strand. Den gamla stilen har inspirerat arkitekturen på detta nya familjehotell. Det anrika Riviera återuppstår nu i ny fräsch tappning och kompletteras med två nya byggnader i tre plan.

Från vår vackra receptionsbyggnad når du på övre plan Restaurang Riviera och vår mysiga lounge med ett magiskt ljusinsläpp där du kan betrakta himlens oändlighet, umgås eller bara softa och ta en kopp kaffe. I anslutning till denna byggnad hittar du också vårt gym, lekrum och möteslokaler. Oavsett var du befinner dig på hotellet kan du logga in på det trådlösa nätverket.

Hotellområdet består av ytterligare två byggnader i tre plan med lägenhetssviter och flera loungeområden för trevlig samvaro med utsikt över Malens strandskog, den rofyllda Stensån, stranden och havet. 

Hotellet har underbara trädgårdsytor med gott om plats att röra sig. Där tillkommer en fantastisk badplats för alla sinnen, vårt poolhus som är en glad plats för alla att leka och mötas på.

Följ Hotel Riviera Strand

Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans.