Läge

Dagar som gör dig gott. Njut av Sveriges längsta sandstrand och havet som sträcker ut sin härlighet direkt utanför hotellet.

Här bjuder vi på massor av uteliv och plats för aktivitet, lek och skoj för hela familjen. Hotel Riviera Strand ligger i en underbar del av Båstad, precis vid den finkorniga långa sandstranden som tidigare har kallats Sveriges Riviera. Hotellet ligger tillräckligt centralt för att vara bekvämt nära och samtidigt lugnt och avskilt vid Malens strandskog.

I centrum som ligger 2 km ifrån hotellet,  finns det gott om butiker, caféer, restauranger och nattklubbar samt ett tennismuseum. Du kan följa stranden hela vägen till centrum eller ta en härlig cykeltur längs havet.

Båstad är beläget allra högst upp i nordvästra Skåne, på Sveriges vackraste halvö Bjäre, där samhället omges av hav till tre fjärdedelar. Båstad är idag känt som nöjesmetropol och för de internationella tennisturneringarna som spelas varje sommar. Byn har cirka 5 000 bofasta invånare och varje år besöks Bjärehalvön av cirka 1,2 miljoner turister.

Följ Hotel Riviera Strand

Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans.