Pippipaket

Paketet innehåller: 
  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé
  • Sommarbuffé och barnbuffé
  • Fri entré till poolhus
  • Fritt Wifi
  • Biljetter för 2 vuxna och 2 barn till Pippishowen

Vi utlovar skrattiga dagar med hela familjen. Den 1 augusti kommer Pippi Långstrump till Norrviken. Det kommer vara en teaterföreställning med sång, musik och massor av skratt.

Boka in stora familjen på en mini Pippi semester. På Hotel Riviera Strand finns mycket plats för både unga, gamla, mittemellan och små. Ni kan bo hela familjen i våra generösa lägenhetssviter med plats för upp till 6 personer.

Skogen, havet och Sveriges längsta sandstrand ligger utanför dörren med ännu mer plats för lek och skratt.

Då Pippi kommer till stan händer massor av spännande saker!
Pippi Långstrump flyttar in i Villa Villekulla och sedan blir sig inget likt. Hon har med sig både en stor häst och en apa med full fart och massa energi och alla skall bo i huset. Pippi följer med vännerna Tommy och Annika på cirkus och där brottas hon med världens starkaste man, Starke Adolf. Fru Prusselius måste ta hjälp av poliserna Kling och Klang för att Pippi kan ju inte bo ensam. Det blir världens jakt ända upp på taket till Villa Villekulla. Pippi får även följa med till skolan där hon gör läraren tokigt och sedan går hon på kafferep där Pippi träffar på världens barnhatare, nämligen Kajsa Melin. Mot slutet kommer pappa, Efraim Långstrump, och vill ta med Pippi till Söderhavet.

Föreställningen som startar kl. 17.00 pågår ungefär i 2 timmar inklusive paus. Rekommenderad ålder är 3-99 år.

Hela familjen bor tillsammans. I paketet ingår 2 vuxna och 2 barn (upp till 12 år), men självklart är fler och äldre välkomna mot en extra kostnad.

3 995 kr/familj för 1 natt

Gör en förfrågan