Cykelträning på Bjärehalvön

På Bjärehalvön hittar du Nordens bästa cykeldestination och Skånes skönaste hotell - den perfekta kombinationen för ditt cykelläger och cykelträning.

Landsvägscykling

Bjärehalvön bjuder in dig till Nordens bästa cykelterräng i ett varierat och vackert landskap på närmast bilfria småvägar, perfekta för cykelträning och landvägscykling. Branta uppförsbackar, svepande nedförsbackar, rullande åkrar, bokskog och otroliga vyer över Kattegatt höjer din träningsmotivation till nya höjder.

Landvägsrutter för dina träningsrundor finns här

MTB

Är du mer intresserad att köra mountain bike i terrängen erbjuder Hallandsåsen och Bjärehalvön på både avancerad och enklare MTB. Det finns både enklare och mer utmanande MTB-rutter genom Hallandsåsens skogar och på stigar utmed Bjärehalvöns kustremsa.

MTB-rutter på Bjärehalvön hittar du här

Cykelträning och träningspaket

Ta med cykelgänget eller cykelklubben på en träningshelg till Båstad och Bjärehalvön. Med ett cykelpaket hos oss får du allt som gör träningshelgen till en oförglömlig upplevelse; fina rum, sköna sängar, fantastisk mat, tillgång till pool och gym, frukost, fika och träningsbuffé. Dessutom får du tillgång till cykelförvaring och mekrum.

Boka cykelträningspaket för cykelklubben eller cykelgänget


Cykelträning med PT

Tillsammans med Tom Norberg från Elements Training kan du skräddasy en träningsupplevelse som tar din landsvägscykling eller MTB körning till en ny nivå. Vår PT hjälper dig med guidade turer med tuff cykelträning och hjälper till att boosta din egen, eller hela cykelgängets, träning, vare sig det gäller att bli en bättre cyklist eller kanske att förbättra sitt resultat på ex. Vätternrundan.

Kontakta PT Tom Norberg på: tom.elementstraining@gmail.com eller +46723135237

Följ Hotel Riviera Strand

Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans.